Termeni de utilizare

Accesul la pagina de internet www.mnmk.ro (denumit in continuare Website, pagina Revista Management & Marketing Craiova (Universitatea din Craiova) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin Revistei de Management & Marketing Craiova(denumita in continuare "Revista") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

"Revista" si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale Revista Management & Marketing Craiova. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al revistei. Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea revistei, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Revista. Orice folosire a Materialelor Revistei, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Revistei de Management si Marketing Craiova.