Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor
Universitatea din Craiova
 
 
Home Misiune si obiective Colegiu editorial Evaluatori interni Ghid autori Ghid referenti Numar curent Arhiva Contact Posibilitate colaborare referenti
     Management & Marketing editată în cadrul Universităţii din Craiova, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Catedra Management-Marketing va face invitaţia de a vă număra printre colaboratorii săi.

     Revista are o tradiţie de şase ani în peisajul revistelor ştiinţifice din ţara noastră şi este recunoscută CNCSIS, categoria B+. Revista este indexata în următoarele baze de date şi cataloage internaţionale: REPEC, CEEOL, DOAJ, Index Copernicus, Intute, ICAAP.

     Revista urmăreşte să contribuie, prin calitatea materialelor tipărite, la îmbogăţirea conţinutului teoriilor despre management şi marketing şi la dezvoltarea laturii aplicative a acestor teorii. În cadrul revistei publică autori recunoscuţi de la facultăţile de ştiinţe economice din ţară, precum şi specialişti din: Franta, SUA, Italia, Germania, Portugalia, Ungaria.

     Pentru a putea fi incluşi în numărul următor al revistei, vă rugăm să trimiteţi un articol pe teme de management sau marketing, cu un rezumat de aprox. 150-200 cuvinte. Atât articolul cât şi rezumatul trebuie redactate în limba engleză. Cerinţele de formatare sunt prezentate în Ghidul autorilor.

     Articolele se primesc continuu. Pentru a fi publicate in numarul din mai termenul este 30.11 iar pentru a fi publicate in numarul din noiembrie termenul limita este 30.06

     Articolele vor fi trimise pe adresa revista_management_marketing@yahoo.ro(Lect. dr. Cătălin Barbu). Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email menţionată mai sus, pe site-ul revistei www.mnmk.ro sau tel. 0727-761287.

     Având în vedere preocupările Dumneavoastră în domeniu, vă exprimăm întreaga noastră consideraţie şi sperăm că veţi răspunde favorabil invitaţiei noastre.


Redactor şef,
Prof. univ. dr. Tudor Nistorescu
     
home harta site termeni de utilizare